Peter Terrin Patricia Recensie

Peter Terrin Patricia Recensie Waardering en Informatie. In oktober 2018 verschijnt bij Uitgeverij De Bezige Bij de nieuwe roman van de Vlaamse schrijver Peter Terrin. Op deze pagina kun je de Peter Terrin Patricia recensie waardering en informatie over de inhoud van de roman lezen.

Peter Terrin Patricia Recensie

Peter Terrin Patricia Recensie

Zodra de roman gelezen is door de redactie kun je op deze pagina de Peter Terrin Patricia recensie en waardering lezen. Informatie over de inhoud van de nieuwe roman van Peter Terrin, gegevens van de uitgave en bestelinformatie zijn uiteraard ook hier te vinden.

Peter Terrin – Patricia

  • Titel: Patricia
  • Schrijver: Peter Terrin (België)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: De Bezige Bij
  • Verschijnt: oktober 2018
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
  • Prijs: € 19,99

Inhoud Peter Terrin – Patricia

Astrid is een succesvolle eventmanager van negenendertig. Juist op het moment dat haar baan en het moederschap haar even te veel worden, valt haar iPhone in het bad van haar zoontje. Voor de buitenwereld, die haar voortdurend opeist, is ze plots onbereikbaar, als van de aardbol verdwenen. Ze doet het ondenkbare: ze loopt het huis uit, start haar auto en rijdt weg uit de villawijk. Op de snelweg komt ze bij haar positieven en wordt ze bevangen door paniek. Ze haast zich terug, voordat haar vijfjarige zoontje Louis iets overkomt. Maar wanneer de auto van haar man David onverwacht voor het huis blijkt te staan, durft ze zich niet te vertonen. Vanaf dat moment zoekt ze angstvallig een weg terug naar haar eigen leven. Patricia is een fascinerende roman die de lezer van begin tot eind in spanning houdt. Met grote beheersing vertelt Peter Terrin over een vrouw in crisis, die alles wat ze over zichzelf meende te weten in twijfel moet trekken.

Bijpassende Boeken en Informatie