Rick Winkelman – De terugkeer van de Formule 1 in Nederland

Rick Winkelman De terugkeer van de Formule 1 in Nederland Recensie en informatie over de inhoud van het autosportboek. Op 22 augustus 2023 verschijnt bij uitgeverij Inside het nieuwe boek over de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort, geschreven door Rick Winkelman.

Rick Winkelman De terugkeer van de Formule 1 in Nederland recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De terugkeer van de Formule 1 in Nederland. Het boek is geschreven door Rick Winkelman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe autosportboek van Rick Winkelman.

Rick Winkelman De terugkeer van de Formule 1 in Nederland Recensie

De terugkeer van de Formule 1 in Nederland

  • Schrijver: Rick Winkelman (Nederland)
  • Soort boek: autosportboek, Formule 1 boek
  • Uitgever: Inside
  • Verschijnt: 22 augustus 2023
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99 / € 11,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over de Grand Prix Formule 1 in Zandvoort

De Formule 1 terug in Zandvoort? Onmogelijk, dachten we lange tijd. Maar de eigenaren van Circuit Zandvoort durfden groot te dromen. Ze wisten de Formule 1 met een gewaagd plan en een revolutionaire verbouwing te verleiden tot een terugkeer naar de historische racebaan. Corona zorgde voor een jaar uitsel, maar in 2021 was het zover. Autosportjournalist Rick Winkelman kreeg de kans het hele proces achter de schermen te volgen. Hij schreef een uniek boek: het echte verhaal van hoe de Formule 1 na 36 jaar terugkeerde in Zandvoort.

Rick Winkelman is autosportjournalist. Hij is commentator en senior redacteur bij Ziggo Sport en oprichter van SportcastNL. In het verleden was Rick hoofdredacteur van RaceReport en Formule 1-pitreporter/verslaggever bij RTL. Hij heeft verschillende boeken over autosport geschreven, waaronder biografieën van Tom Coronel en (samen met Coo Dijkman) Michael Bleekemolen.

Bijpassende boeken en informatie