Rob Stoker – Verslagen vriendschap

Rob Stoker Verslagen vriendschap recensie en informatie van deze nieuwe roman. Op 1 november 2019 verscheen bij Uitgeverij Kleine Uil de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Rob Stoker.

Rob Stoker Verslagen vriendschap Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Verslagen vriendschap, geschreven door Rob Stoker. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van Rob Stoker.

Rob Stoker Verslagen vriendschap Recensie

Verslagen vriendschap

  • Schrijver: Rob Stoker (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Kleine Uil
  • Verschenen: 1 november 2019
  • Omvang: 200 pagina;s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de roman

De rust in een vriendelijk stadje wordt wreed verstoord na de komst van Felix. De vriendschap tussen de adolescent Leon en deze nieuwe inwoner wordt al snel op de proef gesteld als blijkt dat Felix een groot geheim met zich meedraagt en een nieuw leven wil beginnen. Dan wordt duidelijk dat er nog iemand is die dit stadje heeft uitgekozen om af te rekenen met het verleden. Voor beiden geldt echter hetzelfde: kennen ze het verleden eigenlijk wel?
Tussen de coniferen door zag hij de grote houten schuur achter het huis. Hij voelde zich misselijk worden. Hij moest hier zo snel mogelijk weg. Toen hij zich omdraaide, keek hij recht in het gezicht van een oude man. Hoelang had die daar al gestaan?

“Zonde toch hè? Zo’n mooi huis en niemand zal het ooit kopen. Niemand!’ Terwijl hij dat zei, trapte hij zijn peuk uit en liep zonder op antwoord te wachten langs hem heen. Alsof hij niet eens een antwoord had verwacht. Dat was ook niet nodig. Ze wisten het beiden. Net als alle inwoners van de stad en omgeving. Dit huis zou nooit verkocht worden.

Bijpassende Boeken en Informatie