Rob Veer – Lopen zonder poespas

Rob Veer Lopen zonder poespas recensie en informatie over de inhoud van het handboek voor de beginnende hardloper. Op 11 januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Volt dit handboek voor de beginnende hardloper van Rob Veer.

Rob Veer Lopen zonder poespas recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je hier de recensie en waardering lezen van Lopen zonder poespas, Handboek voor beginners en zij die het nog één keer willen proberen. Het boek is geschreven door RobVeer Voor zover beschikbaar, besteden we ook aandacht aan de waardering van anderen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de in houd van dit handboek voor hardlopers, geschreven door Rob Veer.

Rob Veer Lopen zonder poespas Recensie

Lopen zonder poespas

Handboek voor beginners en zij die het nog één keer willen proberen

  • Schrijver: Rob Veer (Nederland)
  • Soort boek: hardloopboek
  • Uitgever: Volt
  • Verschijnt: 11 januari 2022
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Inhoud handboek hardlopen van Rob Veer

Hardlopen… het lijkt zo simpel. Líjkt. Je ziet ze buiten lopen, in alle soorten en maten. Het lijkt wel of steeds meer mensen hardlopen. Maar wat je niet ziet, is dat er heel veel mensen zijn die wel zouden willen hardlopen, maar noodgedwongen thuis op de bank zitten omdat ze geblesseerd zijn. Jaarlijks krijgt meer dan de helft van alle hardlopers een blessure. Het is een van de belangrijkste redenen dat mensen stoppen met hardlopen. Evenmin zie je de mannen en vrouwen die het een tijdje geprobeerd hebben, maar zijn afgehaakt omdat het toch niet zo eenvoudig was als het leek. Of omdat ze minder snel progressie maakten dan gehoopt.

Het kan anders, beter. Met de informatie en het schema in dit boek laat Rob Veer zien hoe je het hardlopen anders aan kunt pakken. Hij helpt je de kans op blessures te verkleinen, leert je realistische doelen te stellen en vertelt je hoe je de signalen van je lichaam kunt herkennen. Ook onthult hij waarom je al die poespas als hartslagmeters, steunkousen, voedingssupplementen en adviezen over specifieke looptechnieken helemaal niet nodig hebt om met plezier hard te lopen.

Bijpassende boeken en informatie