Sabine van den Eynden & Antoinette Hoes – Lieve Chris

Sabine van den Eynden & Antoinette Hoes Lieve Chris recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. Op 10 mei 2023 verschijnt bij uitgeverij Pluim de roman van het auteursduo Sabine van den Eynden en Antoinette Hoes.

Sabine van den Eynden & Antoinette Hoes Lieve Chris recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Lieve Chris. Het boek is geschreven door Sabine van den Eynden & Antoinette Hoes. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van de Nederlandse auteurs Sabine van den Eynden & Antoinette Hoes.

Sabine van den Eyden & Antoinette Hoes Lieve Chris recensie

Lieve Chris

  • Auteurs: Sabine van den Eynden, Antoinette Hoes (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Uitgeverij Pluim
  • Verschijnt: 10 mei 2023
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 23,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗ (uitstekend)

Flaptekst van de roman van Sabine van den Eynden en Antoinette Hoes

Als de ME hardhandig een kraakpand in Amsterdam ontruimt, weet de zestienjarige Sasja ternauwernood te ontsnappen. Ze wordt gered door Christina en vanaf dat moment zijn ze onafscheidelijk.

Samen groeien ze op in het vervallen Amsterdam van de jaren tachtig, waar krakers en agenten om de ruimte vechten en jonge mensen hun weg proberen te vinden in het mijnenveld van jeugdwerkloosheid, een dreigende kernoorlog en de sleetse idealen van de jaren zestig.

Sasja en Christina zien het leven als een feest. Ze zijn aan niemand verantwoording schuldig over wat ze doen en met wie. Maar juist die onbevangen levenshouding zet de vriendschap zo onder druk dat ze er dertig jaar later nog steeds de gevolgen van ondervinden.

Sabine van den Eynden is scenarist en auteur. Ze publiceerde meerdere romans, maakte films met Pim de la Parra en Paul Ruven en schreef scenario’s voor o.a. GTSTGoudkust en Verliefd op Ibiza.

Antoinette Hoes is expert op het gebied van digitale media en communicatie. Met haar werk sleepte ze meerdere nominaties en prijzen in de wacht. Momenteel is ze Head of Global Strategy Group bij Innocean in Seoul.

Bijpassende boeken en informatie