Steef van Gorkum – Precies zoals hij was

Steef van Gorkum Precies zoals hij was recensie en informatie nieuwe Nederlandse roman. Op 10 augustus 2021 verschijnt bij uitgeverij De Geus de tweede roman van de Nederlandse schrijver Steef van Gorkum.

Steef van Gorkum Precies zoals hij was recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Precies zoals hij was. Het boek is geschreven door Steef van Gorkum. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Steef van Gorkum.

Steef van Gorkum Precies zoals hij was Recensie

Precies zoals hij was

  • Schrijver: Steef van Gorkum (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: De Geus
  • Verschijnt: 10 augustus 2021
  • Omvang; 284 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Steef van Gorkum

Al sinds de brugklas kijkt Andreas op naar Simon, een flamboyante jongen. Hij is Andreas’ beste vriend en voorbeeld. Wanneer Simon in Londen gaat werken blijft de vriendschap bestaan.

Dan stort een vliegtuig neer, met Simon aan boord. Andreas is aangeslagen, zeker wanneer hij erachter komt dat Simon veel voor hem heeft verzwegen, en ook voor zijn ouders en vriendin. Leefde hij een dubbelleven?

Andreas probeert zijn ontdekkingen geheim te houden om het beeld van Simon intact te laten: origineel, krachtig, eerlijk. Maar hij raakt steeds verder verstrikt in Simons verleden. En ook de vliegmaatschappij blijkt veel te verbergen te hebben. Precies zoals hij was is een boek waarin niets is wat het lijkt.

Bijpassende boeken en informatie