Teddy Wayne – De winnaar

Teddy Wayne De winnaar recensie, review en informatie van de inhoud van de Amerikaanse thriller. Op 25 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de Nederlandse vertaling The Winner, de nieuwe spannende roman van de Amerikaanse thrillerschrijver Teddy Wayne. Hier lees je informatie over de inhoud van de thriller, de schrijver en over de uitgave.

Teddy Wayne De winnaar recensie

Mochten er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijn en van De winnaar, de nieuwste thriller van de Amerikaanse schrijver Teddy Wayne, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Teddy Wayne De winnaar

De winnaar

  • Auteur: Teddy Wayne (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller
  • Origineel: The Winner (2024)
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 25 juni 2024
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 22,99 / € 12,99 / € 14,99
  • Boek bestellen bij: Bol Libris

Flaptekst van de thriller van Teddy Wayne

Game, set… murder. Een zomerbaantje als tennisleraar bij de elite loopt desastreus uit de hand.

De winnaar is een heerlijke psychologische thriller van bestsellerauteur Teddy Wayne. De filmrechten werden voor verschijnen al verkocht aan Sony, met Tom Holland (Spider-Man) in de hoofdrol. Rechtenstudent Conor O’Toole heeft nog nooit zoveel luxe gezien als in Cutters Neck, een omheinde woonwijk vlak bij Cape Cod. Conor mag er de hele zomer gratis verblijven in ruil voor het geven van tennislessen aan de rijke bewoners. Jackpot! En ook nog heerlijk ver weg van het krappe appartement in Yonkers waar hij met zijn diabetische moeder woont. Maar in dit paradijs aan zee is het moeilijk om nieuwe klanten te vinden, en Conor moet toch echt zijn rekeningen betalen. Dus als een divorcé hem het dubbele tarief aanbiedt, kan hij bijna niet weigeren. Maar de vrouw wil ook naast de baan gebruikmaken van zijn diensten, en het duurt niet lang of Conor raakt verstrikt in een erotische affaire. De situatie wordt nog complexer wanneer Conor tegelijkertijd verliefd wordt op een leuk en uitgesproken meisje dat hij op het strand heeft ontmoet. Op de een of andere manier lijkt hij het dubbele liefdesleven in stand te kunnen houden. Maar dan maakt Conor een laatste, onherstelbare fout.

Bijpassende boeken