Thysia Huisman – Close-Up

Thysia Huisman Close-Up recensie en informatie over het boek met het aangrijpende verhaal van het Nederlandse topmodel. Op 26 oktober 2020 verschijnt het autografische MeToo boek van het Nederlandse topmodel Thysia Huisman.

Thysia Huisman Close-Up Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Close-Up, Het schokkende verhaal van een Nederlands topmodel. Het boek is geschreven door Thysia Huisman. Ook zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek over nachtmerrie van MeToo ervaringen, geschreven door het Nederlandse fotomodel Thysia Huisman.

Thysia Huisman Close Up Recensie

Close Up

Het schokkende verhaal van een Nederlands fotomodel

  • Schrijfster: Thysia Huisman (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische verhalen, MeToo boek
  • Uitgever: Pepper Books
  • Verschijnt: 26 oktober 2020
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Thysia Huisman te gast bij tv-programma OP1

Op maandag 26 oktober 2020 is Thysia Huisman te gast in het tv-programma OP1 om te vertellen over haar boek dat vandaag verschijnt. Ze stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein.

Flaptekst van het boek van fotomodel Thysia Huismans

Net als zo veel jonge meisjes wil Thysia van jongs af aan model worden. Wanneer ze een modellenwedstrijd wint, wordt die droom opeens werkelijkheid. Thysia blijkt een groot talent te hebben en haar carrière neemt een vlucht. Ze raakt in rap tempo bekend met de moordende concurrentie, de nooit aflatende eisen van agenten en fotografen en de gevaren van een eetstoornis. Maar wanneer ze op 18-jarige leeftijd door een bekende modellenscout wordt uitgenodigd in zijn huis in Parijs, twijfelt ze geen seconde; hij zal haar pas écht beroemd maken. In Parijs verandert echter alles, voorgoed.

Pas ruim twintig jaar later – ná de opkomst van de #MeToo-beweging en de onthullingen rondom de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, en jaren van therapie – durft Thysia naar buiten te komen met haar bekentenis. Haar aangrijpende verhaal begint als een sprookje, maar verandert al snel in een nachtmerrie.

Bijpassende boeken en informatie