Tine Bergen – Vissen praten niet

Tine Bergen Vissen praten niet recensie en informatie over de inhoud van deze Vlaamse thriller. Op 23 mei 2019 is bij Uitgeverij Vrijdag het nieuwe boek verschenen van de Vlaamse schrijfster Tine Bergen.

Tine Bergen Vissen praten niet Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Vlaamse thriller Vissen praten niet. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van Tine Bergen.

Tine Bergen Vissen praten niet Recensie

Vissen praten niet

  • Schrijfster: Tine Bergen (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Uitgeverij Vrijdag
  • Verschenen: 23 mei 2019
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Flaptekst van de thriller

Op een donderdagmorgen eind augustus staat de politie bij Flo aan de deur. Ze wordt verdacht van moord op David De Vadder, de vader van een van de kleuters uit haar klas. Flo wordt meegenomen voor een gesprek over de voorbije zomer.

Een gesprek over blauwe plekken op kinderruggen, temperamentvolle vakantieliefdes, chocolade en doodsbedreigingen over de babyfoon. Een gesprek dat niet alleen haar leven maar ook dat van heel wat anderen onherroepelijk zal veranderen. Flo leert wat ze eigenlijk al wist: dat er ergere zaken zijn dan van moord verdacht worden. Een gesprek dat uiteindelijk vooral gaat over wat niet wordt gezegd. Want vissen praten niet.

Tine Bergen (1981) is journalist en auteur van jeugdboeken, fictie en non-fictie voor volwassenen. In 2018 verscheen van haar de intens mooie familieroman Merg.

Bijpassende Boeken en Informatie