Toine Andernach – Baardman en boterkontje

Toine Andernach Baardman en boterkontje recensie vogelboek over de vogel en zijn naam. Op 14 februari 2021 verschijnt bij Uitgeverij Noordboek het nieuwe vogelboek Toine Andernach.

Toine Andernach Baardman en boterkontje recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Baardman & boterkontje. De vogel en zijn naam. Het boek is geschreven door Toine Andernach. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek met verhalen over vogelnamen van Toine Andernach.

Toine Andernach Baardman en boterkontje Recensie

Baardman & boterkontje

De vogel en zijn naam

  • Schrijver: Toine Andernach (Nederland)
  • Soort boek: vogelboek
  • Uitgever: Noordboek
  • Verschijnt: 15 februari 2021
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het vogelboek van Toine Andernach

Heet de fuut fuut omdat ie ‘fuut’ roept? Houdt de ijsvogel van ijs en kan de putter putten? Dit soort vragen houdt vogelliefhebbers en taalliefhebbers bezig. In dit boek verklaart Toine Andernach in informatieve en soms hilarische verhalen de herkomst van raadselachtige vogelnamen voor voor vogel- en taalliefhebbers en verweeft die met zijn persoonlijke ervaringen. De verhalen zijn voorzien van prachtige 18de en 19de-eeuwse prenten en bijzondere foto’s. Toine Andernach is een enthousiaste vogelaar met passie voor taal. Of moeten we zeggen een taalkundige met passie voor vogels?

Bijpassende boeken en informatie