Thomas Lieske – Honderd hoge dagen

Tomas Lieske Honderd hoge dagen recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse roman. Op 13 oktober 2020 verschijnt bij Uitgeverij Querido de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Thomas Lieske.

Tomas Lieske Honderd hoge dagen Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het de roman Honderd hoge dagen. Het boek is geschreven door Tomas Lieske. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Tomas Lieske.

Tomas Lieske Honderd hoge dagen Recensie

Honderd hoge dagen

  • Schrijver: Tomas Lieske (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 13 oktober 2020
  • Omvang: 276 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe roman van Thomas Lieske

Luuk, een kraanmachinist met hoogtevrees, kijkt in de hoogste torenkraan uit over de Arabische woestijn waarin gebouwd wordt, terwijl hij luistert naar Beethovens muziek. Als hij op een dag blijvend verblind wordt door een fel, onverklaarbaar hemellicht en Beethoven in zijn torenkraan opduikt, wordt hij naar Nederland overgebracht. Zijn nichtje Mira, dat wel voor hem wil zorgen, wordt gegrepen door dezelfde vlammende passie voor het werk van Beethoven. Tijdens een korte verliefde periode brengen zij diens gevaarlijke les in praktijk: wie het hoogste niveau wil bereiken, moet een deel van het dierbare gewone leven loslaten.

Honderd hoge dagen is een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van Tomas Lieske, die al vaker op magistrale wijze heeft laten zien dat het mogelijke en het onmogelijke in prachtige verhalen samen kunnen gaan.

Bijpassende boeken en informatie