Toni Coppers – Onschuld

Toni Coppers Onschuld recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Vlaamse thriller. Op 20 april 2023 verschijnt bij Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts de nieuwe Lise Meerhout thriller geschreven door Toni Coppers.

Toni Coppers Onschuld recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de nieuwe Liese Meerhout thriller Onschuld. Het boek is geschreven door Toni Coppers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van het nieuwe thriller van de Belgische thrillerschrijver Toni Coppers.

Toni Coppers Onschuld recensie

Onschuld

Lise Meerhout thriller deel 20

  • Schrijver: Toni Coppers, Annick Lambert (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts
  • Verschijnt: 20 april 2023
  • Omvang: 336 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗ (uitstekend)

Recensie en waardering van de thriller

  • Onschuld is inmiddels de twintigste thriller in de Lise Meerhout reeks. Je kunt dus spreken van een jubileumthriller en zo hebben Toni Coppers en co-auteur Annick Lambert dit verhaal ook benaderd. Veel personages die in de voorgaande delen acte-de-présence spelen in deze thriller een rol. Bijzonder is dat Lise Meerhout vrijwel overal in het boek een rol speelt maar zelf vrijwel nergens actief is. Echo’s uit het verleden komen op een gewelddadige wijze weer aan het oppervlak en het team van Lise Meerhout moet balanceren in een wankel evenwicht. Toni Coppers en zijn mede-auteur Annock Lambert zijn er ook nu weer uitstekend in geslaagd een evenwichtige en gelaagde thriller te schrijven die een breed lezerspubliek verdient. (Allesoverboekenenschrijvers, ∗∗∗∗)

Flaptekst van de nieuwe Lise Meerhout thriller van Toni Coppers

Het is lente, maar bij commissaris Liese Meerhout kriebelt er iets anders. Ze gedraagt zich vreemd en haar collega’s lijken niets in de gaten te hebben tot het te laat is, écht te laat is.

Liese verbergt iets voor haar eigen team. Verdenkt ze een collega of wil ze juist iemand beschermen? Niemand die het weet en het is te laat om het te vragen.

Wat volgt is een zoektocht die moeilijker blijkt dan ooit, want iemand lijkt commissaris Liese Meerhout en haar hoofdinspecteur Michel Masson uit elkaar te willen spelen. Het team wordt op de proef gesteld. Oude demonen duiken op. Paniek slaat toe.

Overleven ze samen deze chaos of betaalt iemand de prijs voor de onschuld?

Bijpassende boeken en informatie