Willem Philipsen – Met de stroom mee

Willem Philipsen Met de stroom mee recensie en informatie autobiografisch levenskunst boek. Op 7 mei 2021 verschijnt bij uitgeverij Boekerij het boek van Willem Philipsen.

Willem Philipsen Met de stroom mee recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Met de stroom mee. Het boek is geschreven door Willem Philipsen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek van Willem Philipsen

Willem Philipsen Met de stroom mee Recensie

Met de stroom mee

  • Schrijver: Willem Philipsen (Nederland)
  • Soort boek; autobiografisch levenskunst boek
  • Uitgever: Boekerij
  • Verschijnt: 7 mei 2021
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Willem Philipsen te gast bij tv-programma Tijd voor Max

Op dinsdag 11 mei 2021 is Willem Philipsen te gast bij tv-programma Tijd voor Max om over zijn leven en over zijn eerste boek te vertellen.

Flaptekst van het boek van Willem Philipsen

Een moedig, ontroerend en inspirerend verhaal over vooruitkijken en het volgen van je dromen.

In mei 2007 was Willem 23 jaar oud en hard op weg naar de top van de Nederlandse muziekscene. Hij werkte als gitarist voor onder andere Postmen, Soulvation en met Anouk en stond samen met hen op de grootste festivals als Lowlands en Parkpop. Maar aan dit leventje als rockster kwam abrupt een einde toen hij werd getroffen door een herseninfarct. Als gevolg daarvan raakte Willem voor de rest van zijn leven gedeeltelijk verlamd en kwam zijn carrière als gitarist tot stilstand. In één klap waren zijn leven zoals hij dat kende, zijn grote passie, zijn inkomen, zijn toekomst, verleden tijd.

Nu, veertien jaar later, is Willem begonnen aan een missie. Hij wil anderen, jong en oud, laten zien dat je altijd opnieuw kunt beginnen. Zijn herstelproces kostte tijd en inspanning maar heeft hem veel geleerd over vriendschap, vertrouwen en zijn eigen vermogen tot aanpassing. Inmiddels staat zijn leven weer volledig in het teken van muziek en werkt hij als succesvol producer. Daarnaast heeft hij ook andere talenten en kanten bij zichzelf ontdekt. Hij is gelukkig met deze Willem versie 2.0.

In Met de stroom mee vertelt Willem over zijn pad naar herstel en gaat hij in gesprek met mensen die hem hebben geïnspireerd het beste uit zichzelf te halen. Met veel humor, wijsheid en een ongelooflijk optimisme deelt hij zijn inzichten in de hoop hetzelfde te kunnen betekenen voor zo veel mogelijk mensen!

Bijpassende boeken en informatie