Wìm Belaen – De vloek van Aida

Wìm Belaen De vloek van Aida recensie en informatie van de nieuwe Vlaamse thriller. Op 15 november 2023 verschijnt bij uitgeverij Houtekiet de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Wim Belaen.

Wìm Belaen De vloek van Aida recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller De vloek van Aida. Het boek is geschreven door Wim Belaen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe thriller van de Vlaamse auteur Wim Belaen.

Wim Belaen De vloek van Aida recensie

De vloek van Aida

Lukas Lang thriller 1

  • Auteur: Wìm Belaen (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Houtekiet
  • Verschijnt: 13 augustus 2023
  • Omvang: 300 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99 / € 17,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller van Wim Belaen

De werelden van opera en klassieke muziek zijn de achtergrond van de misdaadromans van Wim Belaen. In ‘De vloek van Aida’ onderzoekt een dirigent verdachte sterfgevallen rond een productie van ‘Aida’.

Lukas Lang, uitzonderlijk getalenteerd dirigent, krijgt de kans van zijn leven. Hij mag de iconische opera Aida dirigeren in de Arena van Verona. Maar er rommelt iets in Verona. Een kostuumontwerper van de opera wordt het slachtoffer van een gruwelijk ongeluk. Een dirigent pleegt zelfmoord, kort nadat zijn MeToo-achtige vergrijpen openbaar dreigen te worden. Het kantoor van de intendante wordt afgeluisterd. Lukas kan het vermoeden niet van zich afschudden dat er een brutale moordenaar aan het werk is. Terwijl de door het verleden getekende dirigent helderheid probeert te scheppen, vraagt hij zich af wie hij kan vertrouwen. Anna Bechstein, de intelligente intendante? Theo, zoon van een befaamde mezzosopraan en man met minstens twee gezichten?

Wim Belaen publiceerde bij Houtekiet drie misdaadromans die samen een trilogie vormden: ‘Het Venetiaans Concerto’, ‘Het Londens Kwartet’ en ‘Parijse Rapsodie’. Met ‘De vloek van Aida’ neemt hij een nieuwe start, met Lukas Lang als held.

Bijpassende boeken en informatie