2020 Wat een wielerjaar

2020 Wat een wielerjaar boek van Geert Vandenbon en Tim De Waele recensie en informatie.  Op 11 december 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lannoo dit boek over het unieke jaar voor het wielrennen, 2020, waarin het voorjaar het najaar werd en de zomer de herfst, geschreven door Geert Vandenbon en Tim De Waele.

2020 Wat een wielerjaar boek van Geert Vandenbon en Tim De Waele recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van 2020 Wat een wielerjaar. Het boek is geschreven door Geert Vandenbon en Tim De Waele. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van het nieuwe wielerboek over het uniek jaar 2020 van Geert Vandenbon en Tim De Waele.

2020 Wat een wielerjaar boek van Geert Vandenbon en Tim De Waele Recensie

2020 Wat een wielerjaar

Het voorjaar dat een najaar werd

  • Schrijvers: Geert Vandenbon, Tim De Waele (België)
  • Soort boek: wielerboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 11 december 2020
  • Omvang; 240 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek 

Flaptekst van het boek over het wielerjaar 2020

Het jaar 2020 wordt er eentje om nooit te vergeten. En niet alleen door corona. Het werd ook een onvergetelijk wielerjaar. Na de Omloop als prille proloog en de noodgedwongen lockdown volgde één langgerekt en knotsgek seizoen van augustus tot november, met de Strade Bianche in de blakende hitte en de Ronde onder de vallende bladeren.

Dit boek vertelt dit ongeziene verhaal, maand per maand, koers per koers. Een aangrijpend relaas van grote en kleine momenten, waarin de veerkracht en creativiteit van de organisatoren, de renners en de wielerfans centraal staan. De koers blijft van ons.

Bijpassende boeken en informatie