Alex Boogers – De zonen van Bruce Lee

Alex Boogers De zonen van Bruce Lee recensie en informatie over de inhoud van dit boek met verhalen over Bruce Lee. Op 28 januari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Inside het boek over Bruce Lee van Alex Boogers.

Alex Boogers De zonen van Bruce Lee Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De zonen van Bruce Lee, het nieuwe boek van Alex Boogers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek met reisverhalen in de sporen van Bruce Lee, geschreven door Alex Boogers.

Alex Boogers De zonen van Bruce Lee Recensie001Boek-Bestellen

De zonen van Bruce Lee

  • Schrijver: Alex Boogers (Nederland)
  • Soot boek: reisverhaal, sportboek
  • Uitgever: Inside
  • Verschijnt: 28 januari 2020
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van het boek over Bruce Lee

In De zonen van Bruce Lee reist Alex Boogers met zijn zeventienjarige zoon langs de Westkust van de Verenigde Staten, op zoek naar sporen van Bruce Lee. Het tweetal treft er ontroerende kruimels aan van de straatvechter die een wereldberoemd vechtkunstenaar werd; de vechtkunstenaar die een entertainer werd; de acteur die een compleet nieuw actiegenre schiep, de kungfu-God die wereldwijd miljoenen fans en bewonderaars kreeg, omdat ze wilden leren vechten en leven zoals hij.

Alex Boogers: ‘Zonder dat ik het zelf wist heb ik Bruce Lee in mijn jeugd geadopteerd als geestelijk vader, als iemand die mij de weg zou wijzen. Ik wist dat hij er altijd zou zijn, ook als er een stevige mist neerdaalde en ik soms niet meer wist waar ik naartoe moest. Hij zou er zijn. Hij wel.’

Als opgroeiende puber in een onveilige omgeving klampte Boogers zich vast aan de inzichten van Lee. Inzichten die hij nu op zijn beurt doorgeeft, in een indrukwekkend lange brief aan zijn zoon.

Bijpassende Boeken en Informatie