Allard Schröder – Sirius

Allard Schröder Sirius recensie en informatie over deze nieuwe Nederlandse roman. Op 17 november 2020 verschijnt bij Uitgeverij De Bezige Bij de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Allard Schröder.

Allard Schröder Sirius Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Sirius. Het boek is geschreven door Allard Schröder. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Allard Schröder.

Allard Schröder Sirius Recensie

Sirius

  • Schrijver: Allard Schröder (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: De Bezige Bij
  • Verschijnt: 17 november 2020
  • Omvang: 520 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe roman van Allard Schröder

“Er was eens…’ Zo begint Sirius, de nieuwe roman van Allard Schröder. Het zijn de jaren negentig van de vorige eeuw. Op de nazomeravonden trekken jonge mensen naar Sirius, een tot discotheek omgebouwde lijnwerkplaats van de spoorwegen, om er het ruige feest van de jeugd te vieren. Dan verschijnen een geheimzinnige jongeman en zijn imposante zus ten tonele, die overal verwarring en bewondering wekken. Dat blijft niet zonder gevolgen. Tot die ene noodlottige nacht.

Twintig jaar later is Sirius een bouwval die gesloopt wordt. De voormalige eigenaar en zijn vrienden zijn hun eigen weg gegaan, maar die fatale nacht blijkt nog niet voorbij – er staat nog een rekening open. Er gebeuren onverklaarbare dingen die alles met die nacht te maken lijken te hebben.

In deze grootse, bijzondere en bij vlagen zelfs sprookjesachtige roman zet Allard Schröder al zijn stilistisch en compositorisch vernuft in. Het duivelse vertelplezier spat van de pagina’s en voert de lezer mee in een wereld die niet de onze lijkt, maar die het wel is. Of toch niet?

Bijpassende boeken en informatie