Andrew Ridgeley – WHAM! George & ik

Andrew Ridgeley WHAM! George & ik recensie en informatie over de inhoud van deze autobiografie over zijn jaren in WHAM! en zijn samenwerking met George Michael. Op 3 oktober 2019 verschijnt bij Uitgeverij Spectrum dit boek van Andrew Ridgeley.

Andrew Ridgeley WHAM! George & ik Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van WHAM! George & ik, het autobiografische boek van Andrew Ridgeley. Daarnaast zijnhier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek van Andrew Ridgeley over zijn jaren in WHAM! en zijn samenwerking met George Michael.

Andrew Ridgeley WHAM! George & ik Recensie

WHAM! George & ik

  • Schrijver: Andrew Ridgeley (Engeland)
  • Soort boek: autobiografie, muziekboek
  • Origineel: WHAM! George & Me (2019)
  • Nederlandse vertaling:
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschijnt: 3 oktober 2019
  • Omvang: 272 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook


Flaptekst van de autobiografie van Andrew Ridgeley

Andrew Ridgeley – de helft van een van de beroemdste bands ter wereld – vertelt voor het eerst het verhaal van Wham!, zijn levenslange vriendschap met George Michael en het ontstaan van een duo dat de muziekscène in de jaren tachtig zou veranderen.

In 1975 nam Andrew een verlegen nieuwe jongen op de Bushey Meads School onder zijn hoede: Georgios Panayiotou, beter bekend als het icoon George Michael. De vriendschap die toen werd gesloten zou een leven lang duren. Het duo werd een duizelingwekkend wereldwijd succes. Ze maakten en braken iconische records, werden behandeld als goden, maar bleven trouw aan hun vriendschap. Andrew vertelt in zijn boek over de Wham!-jaren, van de grootse momenten tot aan de kleine details, de lol, de schrammen, de mooie en de moeilijke tijden. Het is een uniek en nooit eerder verteld verhaal over die tijd, die band en die twee jongens.

Bijpassende Boeken en Informatie