Anja Feliers – Huid tegen huid

Anja Feliers Huid tegen huid recensie en informatie over de inhoud van de tweede Caro Westerhof thriller. Op 15 juni 2020 bij Uitgeverij Van Halewyck de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijfster Anja Felier.

Anja Feliers Huid tegen huid Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van de thriller, Huid tegen huid. Het boek is geschreven door Anja Feliers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijfster Anja Feliers.

Anja Feliers Huid tegen huid Recensie

Huid tegen huid

Caro Westerhof 2

  • Schrijfster: Anja Feliers (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller, Caro Westerhof thriller
  • Uitgever: Van Halewyck
  • Verschijnt: 15 juni 2020
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe thriller van Anja Feliers

Caro Westerhof is een jonge alleenstaande vrouw die na de dood van haar man Cas alles doet om haar leven en dat van hun twee dochtertjes weer op de rails te krijgen. Ze kan nog steeds contact leggen met Cas, over de dood heen, en dat maakt haar pijn een stuk draaglijker.

Wanneer Caro op een avond een wandeling maakt, ontdekt ze tussen de bomen de schimmen van een jonge vrouw en een baby. Ze begrijpt eerst niet wat ze ziet en wat de verschijningen betekenen, maar de stemmen in haar hoofd dringen aan en laten haar niet los.

Wie zijn deze verschijningen? Waarom zwerven zij rond in dit bos? En belangrijker nog: waarom tonen zij zich aan Caro? Caro beseft dat ze haar gave om contact te leggen met de doden niet zomaar kan negeren. Maar zonder dat ze het weet, zet ze iets in werking dat niet meer te stoppen is.

Anja Feliers is een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Huid tegen huid is het vervolg op Wat hij mij zei, het eerste deel in de nieuwe reeks rond medium Caro Westerhof.

Bijpassende boeken en informatie