Anjet Daanje – Veelvuldig en alleen

Anjet Daanje Veelvuldig en alleen recensie en informatie over de inhoud van de Nederlandse roman. Op 8 juni 2023 verschijnt bij uitgeverij Pluim de heruitgave van de roman uit 2003 van de Nederlandse auteur Anjet Daanje.

Anjet Daanje Veelvuldig en alleen recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman uit 2003 Veelvuldig en alleen. Het boek is geschreven door Anjet Daanje. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman, geschreven door Anjet Daanje.

Anjet Daanje Veelvuldig en alleen recensie

Veelvuldig en alleen

  • Auteur: Anjet Daanje (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman uit 2003
  • Uitgever: Uitgeverij Pluim
  • Verschijnt: 6 juni 2023
  • Omvang: 352 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 28,99 / € 8,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de roman van Anjet Daanje uit 2003

Een meeslepende roman over de dubbelzinnige waarheid, de onbetrouwbaarheid van herinneringen en over schuld in haar vele grillige gedaanten.

Daan ligt al zeven jaar in bed, maar hij is niet ziek. Hij heeft zich vrijwillig in zijn kamer teruggetrokken. Hij kijkt televisie, luistert muziek, leest, en elke dag komen er vrienden op bezoek om hem over hun leven te vertellen. In hun overzichtelijke verhalen is de wereld veilig ver weg. Hoewel Daan doet voorkomen alsof hij uit intellectuele overwegingen in bed blijft, is er een reden van grotere betekenis. Door een op het eerste gezicht onbelangrijke beslissing is er zeven jaar geleden iets vreselijks gebeurd, en nu is hij bang voor de consequenties die zijn daden kunnen hebben.

Aan de hand van de verhalen van zijn bezoekers en van zijn eigen herinneringen probeert hij de aanleiding en de gevolgen van die fatale beslissing te achterhalen. Maar hoe meer zijn bezoekers hem vertellen, en hoe dieper hij in zijn geheugen graaft, des te ongrijpbaarder de waarheid wordt. Tot de geschiedenis zich lijkt te herhalen.

Bijpassende boeken en informatie