Annemarie Postma – Samen sterk

Annemarie Postma Samen sterk recensie en informatie van het boek over het Nederlands vrouwenelftal. Op 17 mei 2019 verschijnt bij Uitgeverij Atlas Contact het boek over het geheim van de Oranje Leeuwinnen van Annemarie Postma.

Annemarie Postma Samen sterk Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waarderin vinden van Samen sterk, het boek over het Nederlands vrouwenelftal. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van het boek van Annermarie Postma over de Oranje Leeuwinnen lezen.

Annemarie Postma Samen sterk Recensie

Samen sterk

Het gehem van de Oranje Leeuwinnen

  • Schrijfster: Annemarie Postma (Nederland)
  • Soort boek: voetbalboek
  • Uitgever: Atlas Contact
  • Verschijnt: 17 mei 2019
  • Omvang: 232 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud van het boek over de Oranje Leeuwinnen

Met het winnen van de Europese titel in de zomer van 2017 zette het Nederlands vrouwenelftal in één klap het voetbal voor vrouwen op de kaart. Een goal maken in een EK-finale en profvoetballer worden was nu definitief óók een meisjesdroom. En terwijl er vooraf weinig mensen warmliepen voor het toernooi in eigen land, werd de finale in Enschede door 4,1 miljoen mensen bekeken – een nieuw record. Hoewel het succes voor velen als verrassing kwam, waren speelsters en staf al een jaar lang bezig met een minutieuze voorbereiding.

Bijpassende Boeken en Informatie

Vincent de Vries Lieke Boek over Lieke MartensVincent de Vries – Lieke
De voetbaldroom: van Nieuw Bergen naar FC Barcelona
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschenen: 7 mei 2019
Inhoud boek: In Lieke deelt profvoetbalster Lieke Martens voor het eerst haar hele verhaal: van haar eerste doelpunten bij de F-pupillen in Nieuw-Bergen tot haar mooiste acties bij FC Barcelona en ontmoetingen met supersterren als Messi, Neymar en Ronaldo. In 2017 won ze met het Nederlands elftal het EK en ze werd beste speelster van het toernooi , van Europa én van de wereld…lees verder >