ANWB Reisgids Canada west & Alaska

ANWB Reisgids Canada west & Alaska  recensie en informatie over de inhoud, Op 10 augustus 2022 verschijnt de nieuwe ANWB Wereldreisgids van Alaska en West-Canada. De reisgids is geschreven door Kurt J. Ohlhoff.

ANWB Reisgids Canada west & Alaska recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de reisgids ANWB Wereldreisgids Canada west & Alaska, Het boek is geschreven door Kurt J. Ohlhoff. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe ANWB reisgids.

ANWB Reisgids Canada west & Alaska informatie

ANWB Reisgids Canada west & Alaska

ANWB Wereldreisgids

  • Schrijver: Kurt J. Ohlhoff
  • Soort boek: Alaska reisgids, Canada reisgids
  • Uitgever: ANWB
  • Verschijnt: 10 augustus 2022
  • Omvang: 500 pagina’s
  • Uitgave: paperback 
  • Prijs; € 25,99
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de reisgids van Alaska en West-Canada

De ANWB reisgids Canada West & Alaska is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het westen van Canada en Alaska. De streek van oneindige vergezichten met sneeuw, bossen, toendra’s en talloos veel eilanden en meren. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Coal Harbour in Vancouver en de Stampede in Calgary.

De uitgebreide ANWB Wereld Reisgids telt bijna 500 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast krijg je alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips over hotels, vakantiehuizen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare gids voor een geweldige rondreis door het westen van Canada en Alaska.

Informatie over Alaska

De meest noordelijk gelegen staat van de Verenigde Staten. Bovendien is het de allergrootste van de Amerikaanse staten die grenst aan Canada en niet aan de rest van de Verenigde Staten. Op 3 januari 1959 is de staat toegetreden.

Alaska heeft zo’n 736.000 inwoners (2020). De hoofdstad is Juneau. Maar de grootste stad is Anchorage met een bevolking van zo’n  291.000 inwoners (2020). Vrijwel het grootste deel van de staat is bijna onbevolkt en heeft een extreem klimaat.

Bijpassende boeken en informatie