Arie Storm – List en leed Recensie

Arie Storm List en leed recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. In oktober 2019 verschijnt bij Uitgeverij Prometheus de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Arie Storm.

Arie Storm List en leed Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van List en leed, de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Arie Storm. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van Arie Storm.

Arie Storm List en leed Recensie

List en leed

  • Schrijver: Arie Storm (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: oktober 2019
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

inhoud van de roman

Pas als de schrijver August Voois het manuscript van zijn nieuwe roman bij zijn redacteur heeft ingeleverd, beseft hij dat hij de namen van zijn personages niet heeft veranderd. De mensen die hij kent en die een rol in zijn boek spelen komen er onder hun eigen naam in voor. August denkt dat hij nog alle tijd heeft om daar iets aan te doen, maar hij krijgt onaangekondigd bezoek van een man met een merkwaardig bericht: de werkelijkheid zit anders in elkaar dan August altijd dacht. Als hij niet snel optreedt, zou er spoedig wel eens geen werkelijkheid meer kunnen zijn. De man stelt August een bizarre ruil voor. En August gaat er zowaar geestdriftig op in. Dit zou voor hem wel eens de mogelijkheid kunnen zijn om te ontsnappen aan zijn vastgelopen leven. Of toch niet?

List en leed is een komedie met een ernstige ondertoon. Welke rol kan literaire fictie nog spelen in een wereld waarin waarheid en verzinsels soms niet meer van elkaar te onderscheiden zijn? List en leed is een roman vol leven, humor en raadsels – na het lezen van dit boek kijk je zeker niet meer op dezelfde manier naar de wereld.

Bijpassende Boeken en Informatie