Arjaan van Nimwegen – In de tunnel

Arjaan van Nimwegen In de tunnel recensie en informatie over de inhoud van deze Nederlandse thriller. Op 21 januari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Wereldbibliotheek de tweede roman van de Nederlandse schrijver Arjaan van Nimwegen.

Arjaan van Nimwegen In de tunnel Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman In de tunnel van de Nederlandse schrijver Arjaan van Nimwegen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van Arjaan van Nimwegen.

Arjaan van Nimwegen In de tunnel Recensie

In de tunnel

  • Schrijver: Arjaan van Nimwegen (Nederland)
  • Soort boek: thriller, spannende roman
  • Uitgever: Wereldbibliotheek
  • Verschijnt: 21 januari 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de spannende roman

Een nieuwsberichtje roept bij de verteller van deze spannende roman herinneringen op aan een verleden waarin hij een rol heeft gespeeld. Alleen weet hij niet meer welke, want zijn geheugen vertoont gaten. Gealarmeerd door het krantenbericht gaat hij in zijn geboortedorp in het oosten van het land op zoek naar de betrokkenen bij een aantal moorden, veertig jaar geleden.

Tijdens zijn onderzoek begint de verteller langzaam te beseffen dat zijn betrokkenheid bij de gebeurtenissen van toen wellicht groter is geweest dan hij had gehoopt, al twijfelt hijzelf steeds meer aan de waarheid van zijn bevindingen. Hij moet ook wel; zijn haperende geheugen wíl immers geen weet meer hebben van de feiten.

Bijpassende Boeken en Informatie

Arjaan van Nimwegen Burengeruchten RecensieArjaan van Nimwegen – Burengeruchten

Soort boek: psychologische roman
Waardering redactie: ∗∗∗∗ (uitstekend)
Recensie boek: Wat een boek!!! Nog nooit van gehoord deze schrijver en dat is wel ernstig. Niet goed opgelet zeker. Maar ik ben blij dat ik al hallucinerend samen met Thomas op reis mocht, of was het een helletocht door de donkere krochten van zijn geest, om zijn veilige haven en zijn oudere zusje Lilian te redden van de ondergang. Want overal dreigt gevaar. Is het oorlog?…lees verder >