Aslak Nore Wolfsangel Recensie

Aslak Nore Wolfsangel recensie boekbespreking waardering en informatie over de inhoud van deze thriller uit Noorwegen. Op 9 april verschijnt bij Uitgeverij HarperCollins de Tweede Wereldoorlog thriller van de Noorse schrijver Aslak Nore Wolfsangel.

Aslak Nore Wolfsangel Recensie

Aslak Nore Wolfsangel Recensie

Zodra het boek gelezen is door de redactie kun je op deze pagina de Aslak Nore Wolfsangel recensie boekbespreking en waardering lezen. Daarnaast zijn hier gegevens over de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien is op deze pagina informatie over de inhoud van de Tweede Wereldoorlog thriller van de Noorse schrijver Aslak Nore Wolfsangel lezen.

Aslak Nore – Wolfsangel

Inhoud Aslak Nore Wolfsangel

Gedesillusioneerd keert de Noorse soldaat Henry Storm terug van het Oostfront waar hij vocht aan de zijde van de Duitsers. Hij wil aan zijn omgeving laten zien dat hij het nationaal-socialisme achter zich heeft gelaten en heeft zijn zinnen gezet op wraak nemen op de nazi’s. Daarom gaat hij als spion voor de geallieerden terug naar Duitsland en probeert te achterhalen of de geheime raketbasis in Peenemünde die een superwapen moet huisvesten, echt bestaat.

Werner Sorge is offi cier voor de Duitse geheime dienst, en heeft als opdracht Storm uit te schakelen. Daarbij zet Sorge zijn eigen geheime wapen in: een beeldschone Poolse die gerekruteerd is als Duitse agent. Lukt het Storm zijn buitgemaakte kennis het Derde Rijk uit te smokkelen, of slaagt Sorge erin hem in de Wolfsangel te vangen?

Bijpassende Boeken en informatie