Bart Peeters – Leren gitaar spelen

Bart Peeters Leren gitaar spelen recensie en informatie muziekboek. Op 17 december 2020 verschijnt bij Uitgeverij Horizon het muziekboek over gitaar leren spelen van Bart Peeters en Yurek Onzia.

Bart Peeters Leren gitaar spelen recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Leren gitaar spelen.  Het boek is geschreven door Bart Peeters en Yurek Onzia. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over hoe je gitaar kunt spelen van Bart Peeters en Yurek Onzia.

Bart Peeters Leren gitaar spelen Recensie

Leren gitaar spelen

  • Schrijvers: Bart Peeters, Yurek Onzia (België)
  • Soort boek: gitaarboek, muziekboek
  • Uitgever: Uitgeverij Horizon
  • Verschijnt: 17 december 2020
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van het gitaarboek van Bart Peeters

Het leukste gitaarboek van de Lage Landen. Iedereen die (nog beter) gitaar wil spelen ontdekt in dit unieke lees-, kijk- en doeboek praktische tips en gitaargeheimen van de grootste muzikale helden van de Lage Landen, zoals Raymond van het Groenewoud, Thé Lau, Wannes Cappelle, Douwe Bob, Luc De Vos, Henny Vrienten en natuurlijk Bart Peeters zelf. Laagdrempelige akkoordenschema’s tonen hoe je snel en makkelijk meer dan dertig populaire liedjes in de vingers krijgt. Dit boek bevat hits van Gorki, The Scene, Noordkaap, Novastar, Bløf, Admiral Freebee, Bart Peeters, Doe Maar, Meskerem Mees en vele anderen. Een onmisbare handleiding voor alle jonge en oudere jongeren.

Bijpassende boeken en informatie