Begijn Le Bleu – Fwiet! Fwiet!

Begijn Le Bleu Fwiet Fwiet recensie en informatie over de inhoud van het boek over vogelkijken. Op 1 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij Sterck & De Vreese het nieuwe vogelboek van de Vlaamse cabaretier Begijn Le Bleu.

Begijn Le Bleu Fwiet! Fwiet! Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van het vogelboek Fwiet! Fwiet! De passie van het vogelkijken. Het boek is geschreven door Begijn Le Bleu. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het eerste vogelboek van de Vlaamse cabaretier Begijn Le Bleu.

Begijn Le Bleu Fwiet Fwiet Recensie

Fwiet! Fwiet!

De passie van het vogelkijken

  • Schrijver: Begijn Le Bleu (België)
  • Soort boek: vogelboek
  • Uitgever: Sterck & De Vreese
  • Verschenen: 1 mei 2020
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het vogelboek van Begijn Le Blue

Begijn Le Bleu is een bekend cabaretier, maar zijn grote passie is vogels kijken. In Fwiet! Fwiet! verkent hij met zijn fijne pen de wonderlijke wereld van vogels en vogelaars. Je leert waarom de frêle pootjes van vogels niet bevriezen, waaraan de snip zijn naam dankt, wat takkelingen zijn of honkmannen. En er is meer. Begijn is een meester van het woord. Hij maakt je deelgenoot van zijn ervaringen én zijn passie. Wanneer hij beschrijft hoe een rietzangertje als een acrobaat zit te wiegen op een rietstengel, begrijp je zijn verwondering over zoveel eenvoudige schoonheid. Je hebt spijt dat je niet zelf de groenling ziet wegfladderen als een vliegend kleurboekje van groene en gele spatten.

In dit boek zijn QR-codes opgenomen die leiden naar de succesvolle podcast-reeks Fwiet! Fwiet! Urenlang luisterplezier voor vogelaars, natuurliefhebbers en iedereen die meer willen weten over alles wat vliegt en veren heeft.

Begijn Le Bleu won in 2005 de jury- en publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Het was de start van een succesvolle carrière als stand-up comedian en cabaretier.

Bijpassende boeken en informatie