Autobiografie Brian Wilson Recensie Ik ben Brian Wilson

Autobiografie Brian Wilson Recensie Ik ben Brian Wilson

Autobiografie Brian Wilson Recensie Ik ben Brian Wilson
In november is de Nederlandse vertaling van de Autobiografie van Brian Wilson verschenen bij VIP Uitgevers. Op deze pagina kun je de Autobiografie Brian Wilson recensie van Ik ben Brian Wilson boekbespreking informatie en bestelmogelijkheden vinden.

– Titel: Ik ben Brian Wilson
– Schrijver: Brian Wilson, Ben Greenman
– Soort boek: autobiografie
– Origineel: I Am Brian Wilson (2016)
– Nederlandse vertaling: Joost van der Meer, William Oostendorp
– Uitgever: VIP Uitgevers
– Verschenen: 18 oktober 2016
– Omvang: 336 pagina’s
– Uitgave: Paperback / Ebook
– Prijs: € 19,99 / € 13,99
– Oordeel redactie: Boek wordt gelezen, recensie volgt
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Autobiografie Brian Wilson Recensie Ik ben Brian Wilson
De autobiografie van Brian Wilson van The Beach Boys, Ik ben Brian Wilson wordt gelezen door de redactie. De recensie van Ik ben Brian Wilson kun je hier binnenkort lezen.

Flaptekst en informatie Ik ben Brian Wilson
Voor het eerst kijkt Brian Wilson, het legendarische muzikale genie van The Beach Boys, in zijn eigen woorden terug op zijn onstuimige leven, zijn wonderbaarlijke comeback op het podium en zijn hervonden creativiteit. Ik ben Brian Wilson is het verhaal van Brian Wilsons leven, verteld door Brian Wilson. Maar hij is niet dezelfde als de man die in 1962 een zenuwinzinking in een vliegtuig had, of de man die in de jaren zeventig niet uit bed kwam en op een gegeven moment 130 kilo woog. Deze Brian Wilson is ouder en kalmer, kijkt met meer compassie terug op zijn ongelooflijke prestaties en vergeeft de mensen die die prestaties hebben bemoeilijkt. Hij vertelt zijn verhaal met een emotionele eerlijkheid: ‘Mijn verhaal eerlijk vertellen betekent dat ik me zaken moet herinneren die ik liever vergeet. Ik wil dat mensen weten wat ik heb doorgemaakt en ik hoop dat mijn verhaal hun kracht geeft.’

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Autobiografische Boeken Overzicht
Nieuwe Muziekboeken Overzicht