BA Paris Achter gesloten deuren Recensie spannende thriller

BA Paris Achter gesloten deuren Recensie spannende thriller

BA Paris Achter gesloten deuren Recensie spannende thriller
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen BA Paris – Achter gesloten deuren is een superspannend boek. Het is zo spannend dat ik mij op een bepaald moment heb afgevraagd of ik wel verder wilde lezen. Achter gesloten deuren is namelijk echt een heel beklemmend verhaal.

Spannende, goed geschreven en zeer beklemmende thriller

Grace, de hoofdpersoon van de thriller, ontmoet de man van haar dromen en vrij snel besluiten ze te trouwen. Extra blij is Grace als haar echtgenoot ook haar zusje met down syndroom accepteert. Hij vind het zelfs goed dat haar zusje, zodra ze 18 jaar wordt, bij hun komt wonen. Al snel na de trouwdag blijkt dat Grace zich vreselijk vergist heeft in deze man. Voor de buitenwereld speelt hij de charmante echtgenoot maar ondertussen…

Een sprookjeshuwelijk ontaardt in een nachtmerrie
Als lezer merk je dat je ook woedend op hem wordt. Wat aan de buitenkant een sprookjes huwelijk lijkt te zijn, blijkt te ontaarden in een vreselijke nachtmerrie. Hieraan ontsnappen lijkt onmogelijk. Het blijft nog lang de vraag of het Grace gaat lukken. Ik ben blij dat ik Achter gesloten deuren van BA toch uitgelezen heb, want niet allen de thriller maar ook de ontknoping is zeer de moeite van het lezen waard. BA Paris – Achter gesloten deuren krijgt ++++ (uitstekend).

BA PARIS – ACHTER GESLOTEN DEUREN INFORMATIE
– Titel: Achter gesloten deuren
– Schrijfster: BA Paris (Engeland)
– Origineel: Behind Closed Doors (2016)
– Nederlandse vertaling: Ireen Niessen
– Uitgever: Ambo | Anthos
– Verschenen: oktober 2016
– Omvang: 354 pagina’s
– Uitgave: Paperback / Ebook / Dwarsligger
– Prijs: € 19,99 / € 5,99 / € 12,99
– Oordeel redactie: ++++ (uitstekend) Danielle van der Hoeven
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst en inhoud BA Paris – Achter gesloten deuren
‘Achter gesloten deuren’ lees je in één ruk uit! In Engeland zijn er meer dan 500.000 exemplaren van verkocht. ‘Achter gesloten deuren’ is de spannende thriller die iedereen leest! Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft. ‘Achter gesloten deuren’ houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië!

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Thrillers 2017