Boudewijn de Groot oeuvreboek

Peter Voskuil Boudewijn de Groot oeuvreboek recensie en informatie boek met de verhalen van alle liedjes. Op 12 september 2023 verschijnt bij uitgeverij Spectrum het boek met de verhalen van alle liedjes van Boudewijn de Groot, geschreven door Peter Voskuil.

Boudewijn de Groot oeuvreboek recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Boudewijn de Groot oeuvreboek, De verhalen van alle liedjes. Het boek is geschreven door Peter Voskuil. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek over de complete discografie van Boudewijn de Groot.

Boudewijn de Groot oeuvreboek recensie

Boudewijn de Groot oeuvreboek

De verhalen van alle liedjes

  • Auteur: Peter Voskuil (Nederland)
  • Soort boek: muziekboek
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschijnt: 12 september 2023
  • Omvang: 528 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 69,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek met verhalen over alle liedjes van Boudewijn de Groot

Het complete, allesomvattende boek over elk liedje van Boudewijn de Groot.

TestamentHet land van Maas en WaalVerdronken vlinder, PrikkebeenAls de rook om je hoofd is verdwenenJimmy en Avond, maar ook PastoraleMalle Babbe en Annabel: het oeuvre van Boudewijn de Groot is rijk en strekt zich uit over zeven decennia.

Aan de vooravond van zijn tachtigste levensjaar sprak Boudewijn de Groot vele tientallen uren met muziekjournalist Peter Voskuil. Ze luisterden elk officieel uitgebracht liedje terug waar hij als artiest, songwriter, producer of gastmuzikant bij betrokken was. Album voor album, liedje voor liedje, noot voor noot.

Dit zijn de verhalen achter al zijn liedjes. Aangevuld met historische documenten en zeldzame, niet eerder gepubliceerde fotografie uit tal van archieven (waaronder ook dat van hemzelf) is dit het ultieme, geautoriseerde standaardwerk over zijn carrière

Bijpassende boeken en informatie