C.J. Tudor – Brandende meisjes

C.J. Tudor Brandende meisjes recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Engelse thriller. Op16 februari 2021 verschijnt bij Uitgeverij A.W. Bruna de Nederlandse vertaling de thriller The Burning Girls geschreven door de Engelse schrijfster C.J. Tudor.

C.J. Tudor Brandende meisjes recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Brandende meisjes. Het boek is geschreven door C.J. Tudor. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe thriller van de Engelse schrijfster C.J. Tudor.

C.J. Tudor Brandende meisjes Recensie

Brandende meisjes

  • Schrijfster: C.J. Tudor (Engeland)
  • Soort boek: Engelse thriller
  • Origineel: The Burning Girls (21 januari 2021)
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 16 februari 2021
  • Omvang: 352 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van C.J. Tudor

Zijn we allemaal in staat tot onuitsprekelijke daden om degenen van wie we houden te beschermen?

Welkom in het lieflijke plaatsje Chapel Croft. Vijfhonderd jaar geleden werden hier acht protestantse martelaren terechtgesteld op de brandstapel. Dertig jaar geleden verdwenen twee tienermeisjes spoorloos. Twee maanden geleden pleegde de dominee van de lokale parochie zelfmoord.

Dominee Jack Brooks, alleenstaande ouder van de veertienjarige Flo, arriveert in het dorp om een nieuwe start te maken en wat tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat ze er vinden.

Want iemand lijkt vastbesloten om de duistere geschiedenis van het dorp actueel te houden. Jack ontvangt sinistere pakketjes en berichten. En Flo ziet levensechte visioenen van brandende meisjes. Of zijn het geen visioenen?

Bijpassende boeken en informatie