Camilla Läckberg – Zilveren vleugels

Camilla Läckberg Zilveren vleugels recensie en informatie over de inhoud van nieuwe Zweedse thriller. Op 28 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij The House of Books de Nederlandse vertaling van de thriller Vingar av silver van de Zweedse schrijfster Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg Zilveren vleugels Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van de tweede thriller in de reeks Fayes wraak, Zilveren vleugels. Het boek is geschreven door Camilla Läckberg. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze tweede deel in een nieuwe thrillerreeks van de Zweedse schrijfster Camilla Läckberg.

Camilla Läckberg Zilveren vleugels Recensie.

Zilveren vleugels

Fayes wraak deel 2

  • Schrijfster: Camilla Läckberg (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller, Scandinavische thriller
  • Origineel: Vingar av silver (2020)
  • Nederlandse vertaling: Elina van der Heijden, Sophie Kuiper
  • Uitgever: The House of Books
  • Verschijnt: 28 mei 2020
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗ (goed)

Recensie en waardering van Zilveren vleugels

  • “Camilla Läckberg is één van de populairste en meest gelezen Scandinavische thrillerschrijvers. Haar nieuwe thriller getuigd van vakkundigheid en het vermogen een goed verhaal te vertellen. De eerlijkheid dient wel te vertellen dat de plot van deze thriller enigszins voorste[baar is en weinig verrassing kent.” (∗∗∗∗, Allesoverboekenenschrijvers.nl)

Flaptekst van de nieuwe thriller van Camilla Läckberg

Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Maar vlak voordat Revenge in de VS gelanceerd gaat worden, wordt het bedrijf serieus bedreigd en is Faye gedwongen naar Stockholm terug te keren. Met de hulp van een zorgvuldig geselecteerd team van vrouwen, gaat ze de strijd aan om haar bedrijf veilig te stellen – en om zichzelf en degenen die ze liefheeft te beschermen.

Bijpassende boeken en informatie

Camilla Läckberg Gouden kooi RecensieCamilla Läckberg (Zweden) – Gouden kooi
psychologische thriller, Zweedse thriller
Waardering redactie:  ∗∗∗∗ (uitstekend)
Verziekte machtsverhoudingen, een gewelddadige jeugd en ultieme wraak…lees verder >