Hugo Luijten – Het jaar van de slang

Hugo Luijten Het jaar van de slang recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Vlaamse thriller.  Op 12 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lannoo deze nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Hugo Luijten..

Hugo Luijten Het jaar van de slang Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Het jaar van de slang. Het boek is geschreven door Hugo Luijten. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Belgische schrijver Hugo Luijten.

Hugo Luijten Het jaar van de slang Recensie

Het jaar van de slang

Commissaris Stef Cools thriller

  • Schrijver: Hugo Luijten (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 12 mei 2020
  • Omvang: 431 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe thriller van Hugo Luijten

Het jaar van de slang is een ontzettend spannende pageturner die je in no time op het puntje van je stoel zet. Een meeslepend verhaal, intrigerende personages en de juiste dosis humor. Een echte aanrader voor wie zich in Corona-tijden af en toe een beetje verveelt.

Tijdens een heftige klimaatactie worden Stef Cools en zijn team halsoverkop opgeroepen voor een verdacht overlijden op de leegstaande site van de voormalige autofabriek van General Motors in Antwerpen.

Een man lijkt gestikt door de hitte in zijn eigen auto. Het lijkt op een ongeval, tot er een nieuw lijk opduikt en er een parallel ontstaat tussen de recente klimaatacties en de aard van de moorden.

Bijpassende boeken en informatie