Capitool Reisgids Nederland

Capitool reisgids Nederland recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe uitgave. Op 14 januari 2021 verschijnt bij uitgeverij Unieboek Spectrum de nieuwe Capitool Reisgids. De reisgids beschrijft Nederland.

Capitool Reisgids Nederland recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van deze nieuwe Nederland reisgids. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe Capitool reisgids.

Capitool Reisgids Nederland recensie

Capitool Reisgids Nederland

  • Soort reisgids: cultuur- en natuur reisgids
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Unieboek Spectrum, Capitool Reisgids
  • Verschijnt: 14 januari 2021
  • Omvang: 408 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe reisgids

Deze Capitool Reisgids Nederland helpt je bij het plannen van verrassende uitstapjes en vakanties in eigen land. Lees over bruisende steden en een boeiende cultuur, over kleurrijke bollenvelden en ruige landschappen, over de pittoreske molens en eindeloze fietspaden, de parels van Nederland zijn ongekend.

De reisgids verdeelt Nederland in veertien regio’s: Amsterdam, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Waddeneilanden, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

Met Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips. Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes. Jouw mooiste reis begint hier!

Bijpassende boeken en informatie