Christine Otten – Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld

Christine Otten Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. Op 11 juni 2024 verschijnt bij uitgeverij De Geus de roman van de Nederlandse schrijfster Christine Otten. Hier lees je informatie over de inhoud van de roman, de schrijfster en over de uitgave.

Christine Otten Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld recensie

Als er een boekbespreking en recensie van de Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld, van de Nederlandse schrijfster Christine Otten, in de media verschijnt, besteden we er hier aandacht aan.

Christine Otten Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld

Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld

  • Auteur: Christine Otten (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: De Geus
  • Verschijnt: 11 juni 2024
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe roman van Christine Otten

Na twaalf jaar detentie probeert Anir Achour ‘buiten’ een nieuw leven op te bouwen. Op het bureau van de reclassering ontmoet hij Emma van Koningsbruggen. Emma vindt in Anir de ervaringsdeskundige die ze nodig heeft voor haar proefschrift over de relatie tussen maatschappelijk isolement en criminaliteit. Anir hoopt dat de gesprekken bevrijdend zullen werken. Wat begint als een gelijkwaardige ‘deal’ tussen twee gelijkgestemden, wordt al snel een intieme en broeierige vriendschap, waarbij de wetenschappelijke context naar de achtergrond lijkt te verdwijnen.

Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld is een roman over grote thema’s: kun je ontsnappen aan je achtergrond en aan de gemeenschap waarvan je deel uitmaakt? Wat maakt je een goed mens? En wanneer ben je echt vrij?

Bijpassende boeken