Cilla & Rolf Börjlind – Het oog van de nacht

Cilla & Rolf Börjlind Het oog van de nacht recensie en informatie over de inhoud van de Zweedse thriller en deel 8 van de Rönning & Stilton reeks. Op 5 december 2023 verschijnt bij uitgeverij A.W. Bruna de Nederlandse vertaling van Nattens ö, de achtste Rönning & Stilton thriller van het Zweedse schrijversechtpaar Cilla & Rolf Börjlind.

Cilla & Rolf Börjlind Het oog van de nacht recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Zweedse thriller Het oog van de nacht. Het boek is geschreven door Cilla & Rolf Börjlind. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de achtste Rönning & Stilton thriller van de Zweedse auteurs Cilla & Rolf Börjlind.

Cilla & Rolf Börjlind Het oog van de nacht recensie en informatie

Het oog van de nacht

Rönning & Stilton thriller deel 8

  • Auteurs: Cilla & Rolf Börjlind (Zweden)
  • Soort boek: Zweedse thriller
  • Origineel: Nattens öga (2023)
  • Nederlandse vertaling: Corry van Bree
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 5 december 2023
  • Omvang: 336 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 24,99 / € 14,99 / € 15,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de Rönning & Stilton thriller deel 8

Olivia Rönning en haar collega ondervragen Oekraïense oorlogsvluchtelingen om zo mogelijke oorlogsmisdaden en misstanden langs de vluchtroutes te documenteren. Daarbij horen ze over een crimineel netwerk dat mensenhandel organiseert. Tom Stiltons partner Luna realiseert zich intussen dat hij tegen haar heeft gelogen en dat hij waarschijnlijk iemand heeft vermoord. En wat nog erger is: hij lijkt zich er niet schuldig over te voelen.

Een man valt van een dak in het centrum van Stockholm en sterft. Een getuige ziet dat hij kort voor zijn dood wordt achtervolgd door twee mannen. Voordat de dode kan worden geïdentificeerd of er een autopsie kan worden uitgevoerd, wordt zijn lichaam uit het mortuarium gestolen. Wie was hij en wie zijn de mensen die willen dat zijn identiteit verborgen blijft? De aanwijzingen leiden naar een luxe jacht aan de Franse Rivièra en een kleinood van onschatbare waarde: een Fabergé-ei met de naam ‘het Oog van de Nacht’.

Cilla & Rolf Börjlind De samaritaan RecensieCilla BörjlindRolf Börjlind (Zweden) – De samaritaan
Rönning & Stilton thriller deel 7
Zweedse thriller
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijnt: 20 april 2022
Waardering redactie∗∗∗∗∗ (zeer goed)
Deze keer speelt de thriller zich af in coronatijd. Bovendien is het verhaal ook nu weer opgebouwd rondom de karaktervolle en kleurrijke hoofdpersonen net als in de voorgaande delen...lees verder >

Bijpassende boeken en informatie