Dai Carter – Nu of nooit

Dai Carter Nu of nooit recensie en informatie over de inhoud van het boek over het Korps Commandotroepen. Op 12 januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Prometheus het boek over het Korps Commandotroepen van Dai Carter.

Dai Carter Nu of nooit Recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Nu of nooit. Het boek is geschreven door Dai Carter. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek van Dai Carter.

Dai Carter Nu of nooit Recensie

Nu of nooit

  • Schrijver: Dai Carter (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 12 januari 2022
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van het boek over het Korps Commandotroepen van Dai Carter

Wij opereren altijd in het diepste geheim. En moeten fysiek en mentaal voorbereid zijn op de meest extreme uitdagingen.

Het Korps Commandotroepen zijn de Special Forces van de Koninklijke Landmacht. Niet iedereen is geschikt om dit werk uit te kunnen voeren. Sterker nog, slechts een zeer select gezelschap mag zich Commando Speciale Operaties noemen. Als je de commando-opleiding haalt, komt dat niet alleen door je fysieke kracht, maar vooral omdat je mentaal krachtig bent.

Hoe mooi zou het zijn om te leren hoe je mentale kracht toe kunt passen in je eigen leven? Dai Carter deelt in dit boek de lessen die hij meenam uit zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om mentaal krachtig te zijn, ook en vooral in het dagelijks leven. Het is zijn persoonlijke missie om zijn verhaal te delen met iedereen die zijn of haar mentale kracht wil versterken.

Dai Carter (1989) diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Hij ging acht keer naar verschillende conflictgebieden en voerde daar geheime missies uit. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge.

Dai Carter Mentale kracht recensieDai Carter (Nederland) – Mentale kracht
non-fictie
Uitgever: Prometheus
Verschijnt: 28 februari 2023

Bijpassende boeken en informatie