Daniël Rovers – Vergeten meesters

Daniël Rovers Vergeten meesters recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Nederlandse roman. op 26 januari 2022 verschijnt bij uitgeverij Wereldbibliotheek de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Daniël Rovers.

Daniël Rovers Vergeten meesters recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden de roman Vergeten meesters. Het boek is geschreven door Daniël Rovers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Daniël Rovers.

Daniël Rovers Vergeten meesters Recensiehttps://www.allesoverboekenenschrijvers.nl/recommends/gerard-janssen-hackers-bestellen/

Vergeten meesters

  • Schrijver: Daniël Rovers (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Wereldbibliotheek
  • Verschijnt: 26 januari 2022
  • Omvang: 464 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe roman van Daniël Rovers

Een dag lang volgen we vijf museumrondleiders. Vanaf het moment dat ze ’s ochtends uit hun onrustige dromen ontwaken totdat ze halfweg de middag overhaast het Rijksmuseum Dutch Masters – het Dumas – moeten verlaten. Wallerand twijfelt over alles, ook over de kinderwens van zijn beste vriendin. Rehab heeft een lieve dochter en een schat van een saaie echtgenoot. Heribert mist zijn overleden moeder en drinkt te veel. Margreet heeft haar leven eindelijk op orde, geen vent die dat nog verstiert. Pina durft haar huis niet meer uit en spreekt alleen nog audiotours in.

Hoe verschillend deze gidsen ook zijn, ze hebben alle vijf een vlijmscherpe blik. Concurrentie krijgen ze van een nieuwe state of the art multimediagids. Die belooft honderd procent herkenning, ongeacht achtergrond of afkomst. Ondertussen is er sprake van een opgeschaald dreigingsniveau.

Bijpassende boeken en informatie