David Baldacci – Dodelijk spel

David Baldacci Dodelijk spel Recensie en informatie Aloysius Archer thriller deel 2. Op 11 mei 2021 verschijnt bij Uitgeverij A.W. Bruna de Nederlandse vertaling van A Gambling Man geschreven door de Amerikaanse thrillerschrijver David Baldacci.

David Baldacci Dodelijk spel recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Dodelijk spel. Het boek is geschreven door David Baldacci. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de tweede Aloysius Archer thriller van de Amerikaanse schrijver David Baldacci.

David Baldacci Dodelijk spel Recensie

Dodelijk spel

Aloysius Archer 2

  • Schrijver: David Baldacci (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse thriller
  • Origineel: A Gambling Man (2021)
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 11 mei 2021
  • Omvang: 400 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de tweede Aloysius Archer thriller van David Baldacci

Een corrupte politicus, een femme fatale en een private eye die voor niets en niemand terugdeinst.

Onderweg naar Californië maakt Aloysius Archer een tussenstop in Reno. Nog geen 24 uur later is hij de trotse eigenaar van een peperdure, zeer zeldzame Franse sportauto, heeft hij een reisgenoot gevonden in de mysterieuze danseres Liberty Callahan en moet hij zich enkele zwaar bewapende criminelen van het lijf houden. Geluk bij een ongeluk: Liberty blijkt niet alleen zeer verleidelijk te zijn, maar ook uitstekend met een pistool overweg te kunnen. Het zijn twee eigenschappen die hun niet veel later uitstekend van pas komen, wanneer privé-detective Archer in een politiek wespennest belandt waarin een schatrijke familie, een nachtclub en een mysterieuze militaire installatie de hoofdrollen spelen.

David Baldacci Schaduwstad RecensieDavid Baldacci (Verenigde Staten) – Schaduwstad
Aloysius Archer thriller 3
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijnt: 10 mei 2022

Bijpassende boeken en informatie