Dirk De Wachter – De kunst van het ongelukkig zijn

Dirk De Wachter De kunst van het ongelukkig zijn recensie en informatie over de inhoud van dit boek over wat gelukkig zijn echt kan betekenen. Op 11 oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Lannoo Campus het nieuwe boek van de bekende Vlaamse psychiater-psychotherapeut Dirk De Wachter.

Dirk De Wachter De kunst van het ongelukkig zijn Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De kunst van het ongelukkig zijn van Dirk De Wachter. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden van het boek opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de bekende Vlaamse psychiater Dirk De Wachter.

Dirk De Wachter De kunst van het ongelukkig zijn Recensie

De kunst van het ongelukkig zijn

  • Schrijver: Dirk De Wachter (België)
  • Soort boek: levenskunst boek, psychologieboek
  • Uitgever: Lannoo Campus
  • Verschenen: 11 oktober 2019
  • Omvang: 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van het boek

In zijn nieuwste boek De kunst van het ongelukkig zijn gaat Dirk De Wachter in op grote vraagstukken in onze maatschappij die ons leven bepalen, sturen of veranderen, maar die ons vooral in contact brengen met de ander of met onszelf.

Onze samenleving is er een geworden van de hoogste pieken, van het steeds beter, verder en hoger. Wat erger is: we staan er bijna niet meer bij stil dat die pieken de laagtes niet opvullen. We zien geen onderscheid tussen wat ons heel even gelukkig maakt en wat het leven echt zin geeft. Maar hoe kunnen we dat onderscheid weer leren maken?

Vanuit een constante verwondering leert De kunst van het ongelukkg zijn ons om na te denken over wat gelukkig zijn echt kan betekenen.

Bijpassende Boeken en Informatie