Dirk Weber – Welkom thuis, chrononauten

Dirk Weber Welkom thuis, chrononauten. Op 2 februari 2024 verschijnt bij Uitgeverij Querido de nieuwe jeugdroman van de Nederlandse kinderboekenschrijver Dirk Weber.  Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijver en over de uitgave.

Dirk Weber Welkom thuis, chrononauten recensie

Ook is er aandacht voor de boekbesprekingen en recensie van het 13+ jeugdboek Welkom thuis, chrononauten, geschreven door Dirk Weber, nadat deze gepubliceerd zijn.

Dirk Weber boeken en informatie

Dirk Weber is in 1965 geboren in de Zuid-Hollandse plaats Zwijndrecht. Hij studeerde Europese Studies in Amsterdam. Zijn eerste kinderboek Kies mij! verscheen in 2005. Na zijn debuut verscheen in 2009 Duivendrop ontving hij een Zilveren Griffel. Daarna verschenen nog de jeugd- en kinderboeken Hij of ik in 2010, De goochelaar, de geit en ik in 2014 en zijn voorlaatste boek Naar de rand van de wereld in 2018. Zijn nieuwste jeugdroman Welkom thuis, chromonauten waarover je hier alles leest, verschijnt begin februari bij uitgeverij Querido.

Dirk Weber Welkom thuis, chrononauten

Welkom thuis, chrononauten

  • Auteur: Dirk Weber (Nederland)
  • Soort boek: jeugdroman, 13+ jaar
  • Uitgever: Querido Kinderboeken
  • Verschijnt: 2 februari 2024
  • Omvang: 420 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,00
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe jeugdboek van Dirk Weber

Een spannend en origineel verhaal over tijdreizen, kunstdiefstal en vriendschap.

Als Barend gevraagd wordt om te komen werken voor het veilinghuis van meester Rieter weet hij nog niet wat dat werk inhoudt en als het hem wel was verteld, had hij het niet geloofd. Want hij wordt tijdreiziger. Zijn taak: terugreizen in de tijd om verloren kunstwerken te redden.

Reizen is spannend en Barend geniet ervan. Maar als hij na iedere reis zieker terugkomt, begint hij te twijfelen. Is meester Rieter wel eerlijk tegen hem? En waar zijn de reizigers die eerder voor het veilinghuis werkten? Al snel wordt duidelijk: Barends leven is in gevaar!

Bijpassende boeken