Elle van Lieshout – Het verhaal van de voorzitter van de diepvriesvereniging

Elle van Lieshout Het verhaal van de voorzitter van de diepvriesvereniging recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe roman. Op 13 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren de tweede roman van Elle van Lieshout.

Elle van Lieshout Het verhaal van de voorzitter van de diepvriesvereniging Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Het verhaal van de voorzitter van de diepvriesvereniging van Elle van Lieshout. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de tweede roman van schrijfster Elle van Lieshout.

Elle van Lieshout Het verhaal van de voorzitter van de diepvriesvereniging Recensie

Het verhaal van de voorzitter van de diepvriesvereniging

  • Schrijfster: Elle van Lieshout (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Hoogland & Van Klaveren
  • Verschijnt: 13 september 2019
  • Omvang: 432 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de roman

In haar tweede roman, een zelfstandig te lezen vervolg op het in 2016 verschenen Tante, beschrijft Elle van Lieshout een demente vader ‘die het weer tijd vindt worden om dood te gaan’.

Tijdens zijn laatste levensdagen beschouwt Marieke, de jongste dochter, het voorbije leven van haar vader en haar eigen zoekende bestaan. Maar het geheugen gaat uiterst selectief te werk en boetseert naar eigen wens en elke zorgvuldig opgebouwde zekerheid brokkelt af als haar zes broers en zussen hun vaderverhalen vertellen. Marieke blijft zich verbazen, omarmt dan de twijfel, sprokkelt haar vader bij elkaar tot een boek en sluit het.

Bijpassende Boeken en Informatie