Ellen Lina – De burgerwacht

Ellen Lina De burgerwacht recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Nederlandse thriller. Op 8 februari 2022 verschijnt bij uitgeverij De Fontein de nieuwe thriller van de Nederlandse schrijfster Ellen Lina.

Ellen Lina De burgerwacht recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller De burgerwacht. Het boek is geschreven door Ellen Lina. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Nederlandse thrillerschrijfster Ellen Lina.

Ellen Lina De burgerwacht Recensie

De burgerwacht

  • Schrijfster: Ellen Lina (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: De Fontein
  • Verschijnt: 8 februari 2022
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Prijs: € 20 – € 25
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe thriller van Ellen Lina

Kayleigh keert na jaren bij Defensie terug naar haar ouderlijk huis in Berkendijk. Ze wordt er weer extra geconfronteerd met het verlies van haar zusje Brenna, die twintig jaar eerder vermoord werd. Omdat Berkendijk al maanden wordt geteisterd door overvallen en inbraken, zijn de mannen in het dorp een burgerwacht gestart, de schakel tussen de inwoners en de politie. Wanneer Kayleigh een lijk in een bosmeertje ontdekt, is dat de start van een reeks merkwaardige gebeurtenissen. Nóg een dode in datzelfde meer maakt Berkendijk het horrordorp van Nederland en uiteindelijk treft het noodlot Kayleighs familie opnieuw.

Ellen Lina werd in 1983 geboren in Arnhem en woont nu met haar gezin in Huissen. Ze rondde de PABO af en werd docent op het MBO, werkte als leerkracht op het speciaal onderwijs op Curaçao en werkt momenteel als trajectbegeleider in het voortgezet speciaal onderwijs. Eerder schreef ze romans, spannende romans en thrillers.

Bijpassende boeken en informatie