Erik Verdonck – Belgisch bier

Erik Verdonck Belgisch bier recensie en informatie over de inhoud van het bierboek.  Op 13 september 2023 verschijnt bij uitgeverij Lannoo het nieuwe boek van de Vlaamse bierkenner Erik Verdonck over de 100 Belgische bierklassiekers die je geproefd moet hebben.

Erik Verdonck Belgisch bier recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Belgisch bier, De 100 klassiekers die je geproefd moet hebben Het boek is geschreven door Erik Verdonck. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek over Belgisch bier van de Vlaamse bierkenner Erik Verdonck.

Erik Verdonck Belgisch bier recensie

Belgisch bier

De 100 klassiekers die je geproefd moet hebben

  • Auteur: Erik Verdonck (België)
  • Soort boek: bierboek
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 7 september 2023
  • Omvang: 304 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 39,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst boek over Belgisch bier

De Belgische biercultuur bruist van innovaties, met nieuwe bieren en wisseltaps waaruit wekelijks nieuw gerstenat stroomt. Veel innovaties vertrekken echter uit traditie, met de vertrouwde bierstijlen als houvast.

In dit boek vind je een beknopt overzicht van de Belgische bieren, met klassiekers, waarvan sommige bijna honderd jaar geleden het licht zagen, en nieuwkomers, die de traditie niets dan eer aandoen.

Neem dit kompas mee op uw cruise op de Belgische Bierzee, en vooral: geniet ervan.

Erik Verdonck maakt deel uit van The Belgian Beer Company, de oprichters van onder meer het online platform beertourism. Erik is een rasverteller, met intussen een twintigtal boeken op de teller. In de tijdschriften Grande, Touring Explorer, Pasar en Culinaire Ambiance verschenen geregeld reportages van zijn hand.

Erik Verdonck De brouwers van Belgisch bier Recensie.Erik Verdonck (België) – De brouwers van Belgisch bier
De unieke Belgische biercultuur in 50 verhalen
bierboek
Uitgever: Lannoo
Verschenen: 7 december 2022
Waardering: ∗∗∗∗ (uitstekend)

Bijpassende boeken en informatie