Erwin Jaeggi & Ronald Vording F1 2023 Met afstand de beste

Erwin Jaeggi & Ronald Vording F1 2023 Met afstand de beste. Op 5 december 2023 verschijnt bij uitgeverij Volt het Formule 1 jaaroverzicht van 2023. Informatie over de inhoud van het boek lees je hier. Daarnaast is er aandacht voor de boekbesprekingen en recensie van het nieuwe Formule 1 boek van Erwin Jaeggi en Ronald Vording.

Erwin Jaeggi & Ronald Vording F1 2023 Met afstand de beste

Erwin Jaeggi is in 1981 geboren in het Groningse drop Leek. Hij volgt actief de Formule 1 sinds 1994 de Formule 1. Het is het jaar waarin Jos Verstappen, de vader van Max, zijn debuut maakte en zowel Ayrton Senna als Roland Ratzenberger tijdens de race dodelijk verongelukken en Michael Schumacher voor de eerste keer wereldkampioen wordt. Hij studeerde journalistiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en gaat vanaf 2004 aan de slag als autosportjournalist. Na voor diverse andere media te hebben gewerkt gaat hij in 2006 aan de slag voor Motorsport.com. Inmiddels heeft hij ook een aantal autosportboeken geschreven, meestal samen met Ronald Vording.

Erwin Jaeggi & Ronald Vording F1 2023 Met afstand de beste

F1 2023 Met afstand de beste

Alle inns en outs over het recordjaar van Max in de Formule 1

  • Auteurs: Erwin Jaeggi, Ronald Vording (Nederland)
  • Soort boek: Formule 1 boek, autosportboek
  • Uitgever: Uitgeverij Volt
  • Verschijnt: 5 december 2023
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 18,99
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Flaptekst van het Formule 1 jaaroverzicht van 2023

In 2022 behaalde Max Verstappen met een recordaantal zeges zijn tweede wereldkampioenschap. De Red Bull-bolide was onverslaanbaar. Zouden Max Verstappen en Sergio Pérez ook in 2023 zo dominant zijn? En zou Nyck de Vries, die in 2022 als invaller in Monza zeer knap WK-punten scoorde, bij AlphaTauri opnieuw kunnen verrassen?

Erwin Jaeggi en Ronald Vording van Motorsport.com blikken in Met afstand de besteuitgebreid terug op het afgelopen seizoen en volgen de verrichtingen van Max Verstappen en Nyck de Vries op de voet. Wat was de impact van de veelbesproken straf voor Red Bull voor het overschrijden van het budgetplafond? Zou het de coureurs van Ferrari en Mercedes lukken om het gat naar Red Bull te dichten? Hoe zou de overstap van Fernando Alonso naar Aston Martin uitpakken? En natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor Nyck de Vries. Hoe verliep zijn eerste seizoen in de Formule 1?

Olav Mol Zo werkt de Formule 1 2024Olav Mol, Erik Houben (Nederland) – Zo werkt de Formule 1 2024
Formule 1 boek
Uitgever: Uitgeverij Volt
Verschijnt: 7 november 2023

Bijpassende boeken en informatie