Esther Verhoeff – Alter ego

Esther Verhoeff Alter ego recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Nederlandse thriller. Op 28 maart 2023 verschijnt bij uitgeverij Prometheus het nieuwe boek van Esther Verhoeff.

Esther Verhoeff Alter ego recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Alter Ego. Het boek is geschreven door Esther Verhoeff. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse thrillerschrijfster Esther Verhoeff.

Esther Verhoeff Alter ego recensie

Alter ego

  • Schrijfster: Esther Verhoeff (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Prometheus
  • Verschijnt: 28 maart 2023
  • Omvang: 416 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / paperback / ebook
  • Prijs: € 29,99 / € 22,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller van Esther Verhoeff

Het leven lacht Lynn eindelijk toe. Ze is getrouwd met de twintig jaar oudere Camiel Storm, een bekende chef-kok, en verzorgt met verve de pr voor diens sterrenrestaurant De Luwte. Voor de buitenwereld vormen de twee een succesvol powerkoppel. Maar terwijl Camiel avond na avond de sterren van de hemel staat te koken, onderhoudt Lynn een passievolle affaire met de jonge, opvliegende Laurens.

Door ambitieuze uitbreidingsplannen komt het huwelijk verder onder druk te staan. En wanneer er onverklaarbare dingen gebeuren in en rond de villa van Camiel en Lynn, kan Lynn bij niemand terecht.

Esther Verhoef (‘s-Hertogenbosch, 27 september 1968) is een van de meest succesvolle en veelzijdige schrijvers van Nederland. Van haar psychologische thrillers en romans zijn circa 2,4 miljoen exemplaren verkocht. Verhoefs werk is in tal van landen verschenen, waaronder in de Verenigde Staten, Duitsland en Korea, en is meerdere malen genomineerd en bekroond. Ze won onder meer de NS Publieksprijs, de Hebban Award en De Gouden Strop.

Bijpassende boeken en informatie