Felix Avis – Een moeders stem

Felix Avis Een moeders stem recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Nederlandse roman. Op 8 juni 2022 verschijnt bij uitgeverij Nobelman de eerste roman van de Nederlandse schrijver Felix Avis.

Felix Avis Een moeders stem recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Een moeders stem. Het boek is geschreven door Felix Avis. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de eerste roman van de Nederlandse schrijver Felix Avis.

Felix Avis Een moeders stem Recensie

Een moeders stem

  • Schrijver: Felix Avis (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman, debuutroman
  • Uitgever: Uitgeverij Nobelman
  • Verschijnt: 8 juni 2022
  • Omvang: 216 pagina’s
  • Uitgave: paperback
  • Prijs: € 19,95
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de roman van Felix Avis

​Vanaf jongs af aan zwerft Alexander Claves op de grens van realiteit en verbeelding. Hij wordt gedreven en gevoed door muziek, intuïtie, creativiteit en spiritualiteit. Zijn reis is een aanhoudende zoektocht naar avontuur en liefde. Zo voelt hij de aanwezigheid van zijn vier Engelen en ontmoet hij op zijn levensweg zijn tweelingziel, zijn soulmate en zijn aardse liefde. Maar deze keer voelt alles anders.

Waarom is dat? Ligt het aan zijn beroemde reisgenoten? Komt het door Alexander zelf? Of ligt het aan haar?

Een moeders stem is een roman waarin niets is wat het lijkt en er meer is tussen hemel en aarde dan we ooit kunnen vermoeden. Het is een verhaal over het leven, verbinding, liefde, fantasie, en nog veel meer. Het is een persoonlijke en haast tedere leeservaring. De lezer wordt uitgenodigd om stil te staan bij de grote vragen die Avis stelt in dit prachtige boek. Dit alles is gehuld in een steeds groter wordend mysterie. Kortom, Een moeders stem is een meeslepend en ontroerende roman. Met deze roman maakt Felix Avis zijn debuut.

Bijpassende boeken en informatie