Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie

Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie recensie waardering en informatie over de inhoud van het boek. Op 25 februari 2019 is het nieuwe boek met columns van Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie verschenen bij Uitgeverij podium.

Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie Recensie

Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie Recensie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie recensie en waardering lezen. Uiteraard besteden we ook aandacht aan de recensie en waardering van anderen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van dit nieuwe boek van Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie lezen.

Het nieuwe boek van Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie is trouwens uitgebreid besproken in het tv-programma Jinek van woensdag 27 februari 2019.

Fidan Ekiz – Alles begint en eindigt met familie

  • Titel: Alles begint en eindigt met familie
  • Schrijfster: Fidan Ekiz (Nederland)
  • Soort boek: columns
  • Uitgever: Uitgeverij Podium
  • Verschenen: 25 februari 2019
  • Omvang: 192 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Inhoud Fidan Ekiz Alles begint en eindigt met familie

Als tafeldame bij DWDD, als presentator van De Nieuwe Maan én als columnist van het Algemeen Dagblad laat Fidan Ekiz haar stem regelmatig horen. Haar oprechte betrokkenheid bij gevoelige onderwerpen als de islam en integratie, gevoegd bij haar eigen ervaringen, maken dat ze een unieke stem heeft in het maatschappelijk debat.

Bij Fidan raakt het maatschappelijke altijd aan het persoonlijke. In ontroerende columns schrijft ze over het ziekbed van haar vader, die na een leven lang werken in Pernis overlijdt aan kanker. In haar thuishaven Rotterdam ziet ze verontwaardigd toe hoe Turken feesten om de winst van Erdogan, maar ook heeft ze oog voor armoede onder ouderen en het werk van de politie. Daarnaast schrijft ze met veel zelfspot hoe ze alle ballen in de lucht probeert te houden als alleenstaande moeder.

Alles begint en eindigt met familie is Fidan Ekiz ten voeten uit: warm, humoristisch en altijd vol geestdrift over de staat van Nederland.


advertentie

Bijpassende Boeken en Informatie