Fleur van Groningen – Swingers

Fleur van Groningen Swingers recensie en informatie over deze nieuwe Nederlandse roman. Op 12 november 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lebowski het nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Fleur van Groningen.

Fleur van Groningen Swingers Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Swingers. Het boek is geschreven door Fleur van Groningen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijfster Fleur van Groningen.

Fleur van Groningen Swingers Recensie

Swingers

  • Schrijfster: Fleur van Groningen (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman, zedenschets
  • Uitgever: Lebowski
  • Verschijnt: 12 november 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de roman van Fleur van Groningen

Een pikante, humoristische zedenschets die de grenzen van ons geweten aftast.

De jonge, ambitieuze actrice Ella werkt voor BamBam, een productiebedrijf dat kindertelevisie maakt. Tijdens filmopnames raakt ze in de ban van de steenrijke producent Florian die haar meesleept in de wereld van seksclubs. Een plek waar ook Roosje, boekhoudster bij BamBam, sinds haar scheiding haar fantasieën verkent. Tegelijkertijd koestert Ella’s vriend Jan heimelijke gevoelens voor zijn bazin, de spirituele tv-kok Lakhsmi, en droomt van een carrière als scenarioschrijver. Terwijl Ella en Jan verblind raken in hun drang naar succes, zoekt Roosje noodgedwongen de grenzen van haar geweten op.

Bijpassende boeken en informatie