Frénk van der Linden – In de spiegel

Frénk van der Linden In de spiegel recensie en informatie boek met interviews met 79 journalisten over hun mooiste, pijnlijkste, wonderlijkste en meest leerzame interview. Op 1 november 2022 verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff het nieuwe boek met interviews met journalisten samengesteld door Frénk van der Linden.

Frénk van der Linden In de spiegel recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Het boek van de huizen. Het boek is geschreven door Andrea Bajani. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Italiaanse schrijver Andrea Bajani.

Frénk van der Linden In de spiegel Interviews Recensie

In de spiegel

79 journalisten over hun mooiste, pijnlijkste, wonderlijkste en meest leerzame interview

  • Samensteller: Frénk van der Linden (Nederland)
  • Soort boek: interviews
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 1 november 2022
  • Omvang: 358 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe boek met interviews door Frénk van der Linden

In In de spiegel vraagt journalist en presentator Frénk van der Linden zijn collega’s naar hun allesbeslissende interview. Dat ene gesprek dat een grote of zelfs doorslaggevende invloed heeft gehad op de gedachten en gevoelswereld van de interviewers, op hun professioneel en persoonlijk handelen en wandelen. Alle interviewers maken vroeg of laat een moment mee waarop een ontmoeting met een gesprekspartner hun kijk op het leven of de journalistiek verandert. Plots raken de woorden van de geïnterviewde een snaar die nog lang blijft natrillen.

64 vakgenoten gingen de uitdaging aan en schreven een verhaal over een ontmoeting die hun persoonlijke of professionele leven een nieuwe dimensie gaf. Youp van ’t Hek, Clairy Polak, Cisca Wijmenga, Jochem van Gelder en vele anderen vertellen over een inspirerende ontmoeting. Maar ook gelegenheidsinterviewers als Theo Maassen, Jan Brokken en Bettine Vriesekoop leverden een bijdrage.

Bijpassende boeken en informatie